Romantisch inpakken en weggeven 3


Een romantisch cadeau verdient een romantisch omhulsel. VanHartes redactrice Patricia bedacht voor u een aantal originele, persoonlijke, grappige en vooral romantische inpaktips.

Kleine hint

Laat bij het inpakken van het cadeau voor uw geliefde uw fantasie de vrije loop. Gebruik bijvoorbeeld cadeauzakjes. Rond valentijnsdag zijn er de meest romantische cadeaupapiertjes te koop waar u de zakjes van kunt maken. Maak er een etiket aan in de vorm van een hart. Schrijf natuurlijk geen afzender op het cadeau! Misschien kunt u een kleine hint geven door uw (ingepakte) cadeau te besprenkelen met uw meestgebruikte parfum. Als de ontvanger een beetje ontvankelijk is voor uw charmes zal hij/zij de afzender wel raden!

Flessenpost

Bij een Valentijnscadeau zit het ‘m niet zo zeer in de grootte of het prijskaartje van het cadeau (desalniettemin toch leuk om te krijgen, maar dat terzijde). U laat uw gevoelens écht spreken met een schriftelijke liefdesverklaring of een prachtig (zelfgemaakt) gedicht. “Dat is geen peulenschil…”, denkt u nu waarschijnlijk. Maar ga er eens voor zitten en bedenk wat u voor de persoon voelt. U zult zien dat de woorden uit uw pen zullen stromen! Is dat niet voldoende, kijk dan eens bij de VanHarte tips voor het schrijven van een liefdesbrief.

Doe al deze mooie woorden opgerold in een fles. Bijvoorbeeld in die lege fles wijn waar u samen van heeft genoten. Laat een lekker warm bad voor uw geliefde vol lopen en laat de fles erin drijven. Succes gegarandeerd! Binnen niet te lange tijd nodigt hij/zij u uit om bíj hem/haar in bad te komen zitten…

Een pakketje roos

Als uw pakketje vierkant of rechthoekig van vorm is, hebben we nog een leuk ideetje. Dé bloem voor Valentijnsdag is de roos. Waarom zou u er uw pakje niet mee behangen? Zo heeft u twee cadeautjes in één! Een bosje rozen en een mooi cadeau…

Pak uw pakketje met zorg in een romantisch papiertje. Neem een bos mooie (verse) rozen. Leg een rijtje rozen op de rand van het pakketje en plak ze bovenaan de steel vast met plakband. Leg onder de eerste rij bloemen nog een rij rozen (dakpansgewijs!) en plak deze weer vast. Herhaal dit tot de hele bovenkant van het pakje bedekt is. De uitstekende steeltjes kun u afknippen met een snoeischaar. De zichtbare steeltjes bedekt u met een mooi breed lint met een strik.

Meer Romantisch inpakken >> 1 2 3

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen