Jungle Met Diego En Alicia


Versier een fruit kisje en plak er bloemen etc op. Ik heb een tekening van diego en alicia gekleurd en gelammineerd. Deze op de kist geplakt. De prikkers in de grijze oase geprikt en afgedekt met groen papier.

Verder heb ik feesthoedjes met een roltong, doosje rozijntjes een boxbalon en serpetines. Aan de dieren prikker een eierkoek gerijgd. Verschillende dierenkopjes op gekleurd papier uitgeprint en wiebeloogjes erop.

Voor de juffen had ik er chocolade in gedaan. Het was echt feest.

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen

link to Buikdansfeestje

Buikdansfeestje

Ik geef zelf oosterse feestjes bij mensen thuis. Dan ga ik met de meiden een mooi oosters sieraad maken, drinken we appelthee uit turkse theeglaasjes, veranderen ze in prachtige buikdanseressen (ik...