Kraamcadeaus in de praktijk 1


Niets is zo leerzaam als de praktijk, en VanHarte vindt dat iedereen mag profiteren van de ervaringen van andere bezoekers. Zo helpen we elkaar een handje! Op deze pagina vindt u daarom alle relevante praktijkverhalen die tot nu toe zijn ingezonden.

Ik ben zusje

Harry en Regina: “We hebben voor ons nichtje een T-shirt laten bedrukken (kan bij vrijwel iedere copyshop) met een scan van het geboortekaartje van haar nieuwe zusje. De voor- en binnenkant naast elkaar, met de tekst “ik ben zusje” erboven.”

Zomers cadeau

Bianca : “Stel een set samen van bijv. een babyzwemband, zwempak/-broek, waterschoentjes, emmer en schepje en een zonnebrilletje. Dit ziet er heel erg leuk uit, en het is ook leuk om te krijgen!”

Kiekjes

Quinta: Eigenlijk meer bedoeld voor oudere broertjes en zusjes: een wegwerpcamera’tje om zelf foto’s van de nieuwe baby te maken. Doe er wat geld bij voor het afdrukken en ontwikkelen.

Foto’s en verwennerijen

Petra: “Het ligt misschien een beetje voor de hand, maar ik geef heel vaak een (kinder-)fotoalbum. Want ook na de babytijd maak je nog veel foto’s. En het is leuk om ze dan in een speciaal fotoalbum te kunnen plakken. Ook geef ik vaak een mandje met verzorgingsspullen voor de baby. Dit kun je kant-en-klaar kopen, maar het is natuurlijk veel leuker om zelf iets samen te stellen. Je kunt er ook wat verzorgings-/verwendingen voor de kersverse moeder bij stoppen!”

Vroege verrassing

Detty: “Toen de kraamhulp vertrokken was en de meeste visite was geweest, dachten we: dat was het dan. Onze eerst morgen alleen in het grote bed met zijn drietjes ging echter de deurbel (‘s morgens om 9 uur… balen!). Maar gelukkig, er werd een ontbijt op bed gebracht. Dit was het mooiste cadeau van allemaal.”

Sint-kindje

Jacqueline: “Is het kindje rond Sinterklaas geboren, geef dan de naam van de baby in chocoladeletters. De letters op een mooi gekleurd karton leggen en inpakken in doorzichtig folie met leuke linten en een kaartje eraan.”

Meer Kraamcadeaus in de praktijk >> 1 2 3 4

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen