James Bond


Voor de echte fans van deze Ian Fleming (anti?) held, is een James Bond Bruiloft een enig idee. De officiële James Bond website kan als inspiratie dienen. Ook de Nederlandse fanwebsite biedt volop informatie.

De trefwoorden voor een James Bond Bruiloft zijn stijl, sexy en subtiele humor. De kleding van het bruidspaar moet hier zeker op worden aangepast. Een witte bruidsjurk en traditioneel pak zijn hierbij minder passend. Met een mooie sexy avondjurk voor de uitverkoren Bond Girl en een smoking voor 007 zit u al een stuk in de goede richting! De ceremoniemanager kan de rol van Q vervullen.

De uitnodigingen zou u met reminders kunnen versturen, om de lokatie zo lang mogelijk geheim te houden (voor een spion erg belangrijk natuurlijk). Ook zou u de gasten ‘aliassen’ of een wachtwoord kunnen geven, speciaal voor het feest. Het kledingadvies ‘Black Tie en Long Dress’ is ook zeker op zijn plaats. Het vervoer moet eigenlijk één bepaald merk hebben! Dit wordt wel duidelijk wanneer u de Nederlandse website bekijkt. De muziek is niet moeilijk, gezien de enorme reeks soundtracks van Bond-films. Er zijn vast wel bands die deze met veel plezier voor u spelen. Geef uw gasten als bedankje bijvoorbeeld een cd met James Bond Soundtrack of een speelgoedautootje.

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen