Dress For Fun 3


Oud en nieuw vieren is een feestelijke aangelegenheid. Maak daarom van uzelf een ‘spetterende’ verschijning deze avond. We hebben speciaal voor u een ‘Verwen Uzelf vanTop Tot Teen’ Tip Top Tien samengesteld. Om u te helpen schitterend voor de dag te komen.

‘Verwen Uzelf van Top Tot Teen’ Tip Top Tien
 
(tien gouden tips om op een Oudejaarsfeest mooi voor de dag te komen)

7. Uw huid

Zoals wij u al adviseerden, kunt u uw schouders, enkels en dergelijke insmeren met glittercreme. Het geeft een extra feestelijk effect aan uw verschijning. Doe de glitters niét aan uw handen. Anders eet en drinkt u de hele avond glitters!

8. Uw benen en voeten

Na een ontspannen bad (zie tip 1), is het tijd voor extra aandacht voor uw benen en/of voeten. Geef uw voeten bijvoorbeeld een wisselbad en behandel ze daarna met een lekkere voetcreme. Masseer uw benen met een massagelotion. Daarna is het tijd om uw teennagels te lakken in een mooie kleur die bij uw make-up past. Draag een geraffineerde glanspanty om het plaatje af te maken.

9. Genoeg getut!

U ziet er nu tiptop uit, nu uw partner nog! Als uw partner een vrouw is, dan heeft u vast lekker samen getut. Veel mannen zijn minder van gecharmeerd. Help hem daarom een handje. Bekijk samen wat hém het mooist staat. Als hij uw creatie heeft gezien, wil hij zich vast ook van zijn beste kant laten zien!

10. De kids

Kinderen houden er meestal niet zo van om opgedirkt en stil op een stoel te zitten. Dwing ze niet een stropdas of mooie jurk te dragen als ze dat echt niet willen. Sommige kinderen vinden het daarentegen superleuk om net als papa en mama feestelijk gekleed te gaan. Besteed wat extra feestelijke aandacht aan hun haar. Ook zij vinden glittergel meestal erg leuk. Kies kleurrijke kleding, waarin ze ook lekker kunnen ravotten. Zorg er in elk geval voor dat hun kleding niet te synthetisch is. Kinderen zijn wervelwindjes en een kaars is zo omgestoten.

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen