Dress For Fun 1


Oud en nieuw vieren is een feestelijke aangelegenheid. Maak daarom van uzelf een ‘spetterende’ verschijning deze avond. We hebben speciaal voor u een ‘Verwen Uzelf vanTop Tot Teen’ Tip Top Tien samengesteld. Om u te helpen schitterend voor de dag te komen.

‘Verwen Uzelf van Top Tot Teen’ Tip Top Tien
 
(tien gouden tips om op een Oudejaarsfeest mooi voor de dag te komen)

1. De oudjaarsduik

Voordat u zichzelf in het feestgedruis stort, is het eerst tijd om volledig te ontspannen. Ga eens lekker een paar uurtjes tutten met uzelf. Maak een schoonheidsplannetje. Denk bijvoorbeeld eens aan een maskertje terwijl u lekker in een ontspannend bad dobbert, een body- en/of gezichtsscrub. Of misschien een harsbehandeling op de juiste plaatsen voordat u in bad stapt! Het belangrijkste is… neem de tijd! Een ontspannen gevoel geeft een ontspannen en dus mooi uiterlijk.

2. Het kapsel

Lang haar kunt u mooi opsteken met een mooie glanzende speld. Trek voorzichtig wat plukjes los en laat deze langs uw gezicht vallen. Als u stijl haar heeft, kunt u de plukjes wat laten krullen. Doe er wat versteviging in, rol de pluk om uw vinger en föhn dit droog. Doe hetzelfde met wat plukjes in uw nek.
Kort haar maakt u extra feestelijk met glittergel of haarmascara. De glittergel gebruikt u op dezelfde wijze als uw dagelijkse versteviging. De haarmascara verdeelt u in kleine plukjes door het haar of doet u als apart accent in uw pony.

Het is natuurlijk ook leuk om het nieuwe jaar te beginnen met een volledig nieuwe look! Vraag uw kapper om advies. U kunt natuurlijk ook zelf op kapseljacht gaan. Blader de boeken bij de kapper en de vele feestmagazines door op zoek naar verrassende kapsels.

3. De make-up

Dé trend dit jaar is glitters, glitters en nog eens glitters. U kunt het zo gek niet bedenken, of het is te koop! Glitters voor de ogen, lippen, nagels en zelfs uw lichaam. Om te kiezen wat het beste bij u past, hebben we wat typen op een rijtje gezet:

  • Blondines: Koele tinten staan u het beste. Denk aan zacht blauw en grijstinten voor uw ogen. Hierbij horen de zilveren glitters en lichte lipstick in blauwtinten of een natuurlijke kleur. Neem een zachte kleur blusher om af te werken
  • Brunettes en roodharigen: Voor u zijn warme kleuren, zoals bruin, terra en koperkleur met goudkleurige glitters een must! Combineer dit met een terrakleurige blusher en een (donker)bruine of roodbruine lipstick voor een warme uitstraling.
  • Zwartharigen: U staat eigenlijk alles! Kies lekker wat ú het mooist vindt, maar zorg wel dat u het lekker extreem doet. Bijvoorbeeld knalrode lippenstift met extra glitters!

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen