De Kunst van het Kussen


Kussen is een fantastisch onderdeel van liefde en verliefdheid. Hebt u in uw jonge jaren ook wel eens geoefend met een spiegel of hoofdkussen? Waarschijnlijk bent u dit stadium inmiddels voorbij. Toch zijn praktische kus-tips en -aanwijzingen in veel gevallen niet overbodig.

Tanden, de juiste tijd en lokatie

Poets uw tanden

Een goede mondhygiëne is natuurlijk altijd belangrijk. Als u weet dat de kans groot is dat u gaat kussen, wil u hier misschien nog even extra aandacht aan besteden. Een mondverfrisser op een tactisch moment kan de afwezigheid van tandenborstels opvangen.

Het juiste tijdstip

De timing van de eerste kus is essentieel. Het moment dat je iemand voor het eerst gaat kussen, voel je aankomen. De spanning bouwt zich op, u kijkt elkaar diep in de ogen. Het is allemaal onderdeel van de ervaring. Luister en kijk dus goed naar de signalen. En weet u het echt niet zeker: vraag het dan gewoon.

Een goede lokatie

Zoenen in het openbaar is een omstreden onderwerp. De een maakt het niets uit, de ander vindt het vreselijk. Dit geldt zowel voor de uitvoerders als de toeschouwers. Kent u uw partner nog niet zo goed en zijn de signalen niet duidelijk? Waarschijnlijk is het veiliger om de eerste zoen zonder publiek te laten plaatsvinden.

Handen, houding en opbouw

Handen en houding

Ook de omhelzing die met de kus gepaard kan gaan, is belangrijk. Liefkoos met uw handen de nek of rug van uw geliefde om de kus extra romantisch te maken. Is er een groot lengteverschil tussen beide kussers? Voorkom stijve nekken door te zitten bij uw eerste kus.

Bouw de kus op

Over het algemeen is rustig beginnen de beste aanpak. U merkt vanzelf of de kus lief blijft of hartstochtelijk wordt. Natuurlijk bestaat er niet één kustechniek. Als u vindt dat iemand goed kan zoenen, komt dit waarschijnlijk doordat hij of zij op dezelfde manier kust als u?

Wij wensen u veel kusplezier!

Kunt u er geen genoeg van krijgen? Dan is dit boekje voor u een absolute must! Een uniek fotoboekje die een ode brengt aan menselijke warmte: vriendschap. Een ideaal cadeauboekje, schitterend uitgevoerd, die vaak meer uitdrukken dan woorden kunnen omschrijven.

Kussen<br>H. Getty” width=”48″ height=”56″ align=”center” border=”0″> Kussen, H. Getty</p></div><footer class=

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen