Creatieve cakejes: Nog meer ideeen voor versierde cakejes


Nog meer ideeen voor versierde cakejes: Cakejes, soesjes en broodjes zijn een ideale traktatie. U versiert ze in een handomdraai en er zijn maar weinig kinderen die ze niet lusten of mogen. De populariteit van cake als traktatie blijkt ook wel uit het aantal inzendingen.

 

Versierde cakejes


Valeru: “Koop of bak een cake en snij die in plakjes. Geef elk kind een doosje smarties en aardbeidropveters. Ga met slagroom langs en laat de kinderen zelf hun cake versieren.”

 

Jyoty: “Besmeer cakejes met glazuur, zodat je roze koeken krijgt. Leg stukjes dropveter gekruist op de koek en spuit in de schuine vakjes slagroom.”

 

Sylvia: “Maak met Smarties en mini-M&M’s gezichtjes op  mini-glacés (koeken met roze glazuur). Plak de snoepjes vast met glazuur.”

 

 

Neem een kant-en-klaar cakeje (of bak ze zelf). Prik een snoepje (spekje, kikkertje, muisje….) aan een papieren parapluutje en prik parapluutje in het cakeje

 

Marja: “Snij van een grote blok cake kleine blokjes. Zoek een paar leuke, kleine klei-uitsteekfiguurtjes. Steek figuurtjes uit dunne plakken kokosbrood. Plak de figuurtjes met een likje chocopasta op de cake.”

 

Sandra: “Besmeer kant-en-klare Madeleinecakejes met hazelnootpasta. Versier ze met bijvoorbeeld berenkoekjes, clownkoekjes en strooi er decoratiehagel op.”

 

Meer Creatieve Cakejes >> 1 2 3 4 5 6

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen