Cadeautips uit de praktijk 4


Bij feesten horen natuurlijk cadeaus. Deze rubriek verzamelt leuke cadeau-ideeën voor allerlei feestelijke gelegenheden. Vertel ons wat het meest originele cadeau was dat u ooit gaf of kreeg, en maak andere bezoekers van VanHarte blij! Cadeautips voor kinderen, volwassenen, trouwfeesten, geboortes enzovoort, enzovoort. Alles is vanharte welkom!!

Aandenken (vervolg)

Persoonlijke placemat

Ellen: “Neem een vel papier zo groot als een placemat (dus groter dan A4). Plak er allemaal leuke foto’s op. Liefst van feestjes, vakanties en andere gelegenheden waar u met de jarige bent geweest. Knip uit tijdschriften (roddelbladen zijn het leukst) grappige regels tekst en plak deze bij de foto’s. Ga naar de copyshop en laat het vel papier plastificeren. Zo heeft u voor weinig geld een heel persoonlijke placemat.” 

Bord of fotolijst

Dhr. of mevr. Reumer: “Op een wit porseleinen bord of kop verft u alle namen van een gezin of familie met porseleinverf. Dit kan natuurlijk ook op een houten fotolijstje waar u dan een foto in doet waarop alle personen staan die hun naam op de lijst zetten.”

Kleinkids op je shirt

Astrid: “Van de twee nog erg jonge kleinkinderen maakten we een foto, die we op een T-shirt streken. Handjes erop gezet van de kinderen en opa liep de hele avond trots te pronken met zijn kleinkids op zijn lijf.”

Vriendenboek

Petra: “Mijn moeder wordt binnenkort 50. Ik heb aan al haar broers en zussen gevraagd 1 A-4tje te maken over haar. Het mocht van alles zijn, een gedicht, een herinnering, een wens. Als het maar iets is van hen aan hun zus. Ik wacht nu met spanning af en als ik alles heb ontvangen maak ik er een mooi (foto)boek van.”

Dhr. of Mevr Blonk: “Wat het altijd goed doet is een grote multomap te kopen en hobbybladen (HEMA), dan geef je familie, vrienden en bekenden zo’n vel en vraag hen naar een originele bijdrage. Dit kan zijn in de vorm van een anekdote, gedicht, foto’s, tekening (van bijvoorbeeld.een kind) of van de allerkleinsten een afdruk van een handje of voetje met een lief woordje. Meestal pakt dit heel erg leuk uit en voor de ontvanger is het waardevol om terug te lezen.”

Meer Cadeautips uit de praktijk >> 1 2 3 4 5

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen