Buiten de deur in de praktijk 7


Wij horen graag alles over uw ervaringen met kinderfeestjes buiten de deur. Wat ging er mis, wat was fantastisch? Uit de verhalen die we tot nog toe ontvingen, blijkt in elk geval al één ding: kastelen spreken tot de verbeelding!

 

Allerlei

 

Angelique: “Enkele tips voor feestjes buiten de deur:

 

 • Kinderspeelpaleis Pleziereiland in Tilburg (tel 013-4552258) om te klimmen, in de ballenbak te spelen, computerspelletjes te doen enzovoort.
 • Het indoor kinderspeelparadijs Piratenland in Gorinchem
 • Bij Albert Heijn in Tilburg zit een kinderkookschool”
 •  

  Sissend feestje

  Hanneke:”Een feestje voor muisjes die niet bang zijn……Surfend over internet kwam ik een hele melige site tegen. Een echt feestje in de slangendierentuin in Delft. De kinderen worden rondgeleid, krijgen info, mogen een kleurplaat maken die als placemat wordt geplastificeerd en als klap op de vuurpijl wordt er een slang uit het terrarium gehaald die ze ook nog mogen aaien………….sssssssssssssssssssssssst, Niet verder vertellen hoor!” 

   

  Waterige pannenkoeken

  Hanneke: “De pannenkoekenboot in Rotterdam: varen ….en onbeperkt pannenkoeken eten. Het hele jaar door. Op een gezellige boot met een heus ballenbad in het laadruim voor de kinderen, krijg je een leuk boottochtje richting de Brienenoordbrug. Je krijgt onbeperkt (heerlijke) pannenkoeken te eten en het is nog erg leuk ook. Je hoeft ook niet bang te zijn dat de kinderen zich gaan misdragen, want ze kunnen zich in het ballenbad uitleven.” 

  Vanharte

  Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

  Recente artikelen