007-feest


Als je zoon een jaar of 10 wordt, mag het feestje echt niet meer te kinderachtig zijn. Hij heeft tenslotte een reputatie hoog te houden bij zijn vrienden. Gelukkig kan een 007-feest ook voor zulke grote knullen nog heel leuk zijn.

Uitnodigingen
(Bezoek ook onze algemene rubriek Uitnodigingen)

Maak een stoere kaart met stoere http://www.vanharte.nl/wp-content/uploads/Images van snelle auto’s, Martini-glazen, champagne et cetera. Achterop of binnenin bijvoorbeeld de tekst:

‘Beste aanstaande geheim agent, Naar aanleiding van je aanmelding voor de opleiding tot geheim agent kan ik je het volgende mededelen: Je bent uitgekozen voor de opleiding van . De eerste en tevens laatste bijeenkomst is op . Je wordt om verwacht op . Als alles goed verloopt, word je rond weer thuisgebracht.’

Aankleding

Versiering

Hier hoeft u weinig tijd aan te besteden. Het grootste deel van het feest speelt zich buitenshuis af, en versieringen worden al snel te kinderachtig gevonden. Eventueel een James Bond-muziekje op de achtergrond en slingers en ballonnen met een stoer logo.

Verkleden

U kunt de gasten ook vragen stoer verkleed te komen (met donkere zonnenbril bijvoorbeeld).

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen