Kraamfeesten


Geen zin in wekenlang visite op de meest ongelukkige tijdstippen? Met een kraamfeest bent u in één dag van alle drukte af. Uit één van onze feestonderzoeken bleek dat dertig procent van de VanHarte-ouders een kraamfeest geeft of overweegt te geven.

U kunt de organisatie van zo’n feest zelfs volledig uit handen geven aan een gespecialiseerd organisatiebureau, zoals bijvoorbeeld BFO in Culemborg. Natuurlijk kunt u, met wat hulp van vrienden en familie, ook heel goed zelf een kraamfeest organiseren.

Of u het kraamfeest zelf organiseert of de organisatie uit handen geeft, de VanHarte Tip Top Tien voor Kraamfeesten is een goed begin. Wilt u uw kindje niet dopen, maar het wel op ‘officiële’ wijze welkom heten, neem dan eens contact op met Ornatus. Dit bureau organiseert een uniek BabyWelkom, eventueel in combinatie met een kraamfeest. 

Monique interviewde speciaal voor u Kees Manders, de stuwende kracht achter Ornatus. Natuurlijk zet u uw gasten graag lekkere hapjes en drankjes voor. Wat is passend voor een kraamfeest? Beschuit met muisjes kent iedereen. Maar kent u ook Hansje-in-de-kelder of kandeelsoesjes? En als na een geslaagd feest de gasten weer vertrekken, geeft u ze natuurlijk een persoonlijk aandenken mee.

Of u nu kiest voor traditioneel of modern…met wat fantasie en een beetje hulp van VanHarte bedenkt u vast iets origineels.

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen