Beste Bedankjes


Niet alleen het feestvarken krijgt cadeautjes op zijn/haar verjaardag. Ook de gasten van het kinderfeest gaan gewoonlijk niet met lege handen naar huis. Er worden prijsjes uitgedeeld aan de ‘winnaars’ van spelletjes en aan het einde van het feest wordt meestal nog een bedankje meegegeven. Natuurlijk kunt u chips of snoep meegeven. Met een beetje fantasie is er echter veel meer mogelijk. Wij vonden alternatieven die geen enorme hap uit uw budget nemen.

U kunt de cadeautjes gebruiken als prijsjes voor de winnaars van spelletjes of ze aan het eind van het feestje meegeven naar huis. Pak het bedankje leuk in, laat de kinderen grabbelen, maak een piñata, stop de bedankjes in een piratenschatkist op een piratenfeestje. Er zijn volop ideeën voor het speels weggeven van de bedankjes.

Wie een themafeestje organiseert, heeft het eigenlijk heel makkelijk. Bij alle thema’s zijn heel gemakkelijk kleine cadeautjes te bedenken die u als bedankje mee naar huis kunt geven. Ook is het altijd leuk aan het eind van een themafeestje een toepasselijk diploma uit te reiken. Bijvoorbeeld een trollendiploma, brandweercertificaat of speurneuzenpaspoort. Kijk voor ideeën ook eens bij het betreffende themafeest op VanHarte. Natuurlijk geeft u de kinderen de resultaten van eventuele knutselwerkjes mee naar huis. Hieronder vindt u een paar algemene ideeën voor aparte bedankjes na een kinderfeest.

Balloncadeau

Pruts een kleinigheidje in een ballon en blaas deze gedeeltelijk op. De meeste kinderen vinden het een wonder!

Foto

Maak aan het begin van het feest van elk kind een foto en laat deze tijdens het feest ontwikkelen bij de 1-uursservice. Eventueel kunnen kinderen tijdens het feestje nog hun eigen fotolijstje maken of print de foto op strijkpapier en strijk hem op een T-shirt. 

Groeiend cadeau

Een zakje tuinkerszaad of een potje met een bloembol. Zo zadelt u ouders niet op met nog meer speelgoed.

Kleine hebbedingetjes

Stoepkrijt, bellenblaas, stempelstiften. Veel budgetwinkels als Wibra, Zeeman, Kruidvat, Xenos en witte boekenhallen verkopen regelmatig goedkope hebbedingetjes die het erg goed doen op partijtjes. Sla ze in als u ze ziet.

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen