Aankleden en verkleden


Een vrijgezellenfeest biedt veel mogelijkheden tot aankleden en verkleden. Met name de Pesterige Vrijgezellen-aanpak is hiervoor geschikt.

De toekomstige bruidegom verkleed als vrouw – al dan niet in bruidsjurk – is een klassieker in dit genre. Denk ook aan een clownspak, een monnik of non of de klokkenluider van de Notre Dame. Leg haar vast aan de ketting, bindt hem op een ladder en hou een kroegentocht. Gekke pruiken, maffe hoofddeksels… geef uw fantasie de vrije hand. Kostuumverhuurbedrijven zullen zeker voor de nodige inspiratie kunnen zorgen.

Het is ook leuk om als groep een thema te kiezen. Een favoriete film van de bruid of bruidegom bijvoorbeeld. Dos het gezelschap uit als The Blues Brothers, dat valt zeker op. Vorm een 70-er jaren gezelschap met hippiekleren en ‘flowers in your hair’. Ga voor Glitter en Glamour met smokings, avondjurken en boa’s en huur een limousine om naar de feestgelegenheid te rijden. Laat kleding, zoals bijvoorbeeld T-shirts, bedrukken met gegevens over het vrijgezellenfeest. Ook leuk als herinnering. Ga als groep gekleed in het zwart en kleed de hoofdpersoon in het wit of een knalkleur zodat hij of zij lekker opvalt.

Maak er een feestelijk geheel van en bedenk dat alles kan, zolang het voor iedereen leuk blijft.

VanHarte wenst u graag veel verkleedplezier

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen