Doopfeesten

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...
Met het dopen van uw kind draagt u het op aan God en belooft u het een christelijk opvoeding te geven. Tegenwoordig wordt de doop steeds vaker gevolgd door een doopfeest. Vooral in het zuiden van Nederland en bij onze zuiderburen wordt hierbij groots uitgepakt. In feite gaat het hierbij om een kraamfeest, maar dan verbonden aan deze plechtige gebeurtenis.

 
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.Weet u eigenlijk waar de dooptraditie vandaan komt en waaraan we de verschillende symbolen en tradities te danken hebben? En wat houdt een doopceremonie eigenlijk in? Bij VanHarte leest u er alles over.

Voor het feest na de doopplechtigheid vindt u bij onze kraamfeesten tips voor de organisatie, de hapjes en drankjes en bedankjes.

 

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 
     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder