Vaderdagknutsels

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...

We verzamelden wat knutselideetjes voor de allerliefste vader van de wereld. Ze zijn niet moeilijk en nog leuk om te maken ook! Vaders zullen apentrots zijn op zulke mooie cadeautjes. Dus moeders, kijk maar snel of er iets voor uw kids bij zit en aan de slag!

 
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Papa's mooiste T-shirt

Wat heb je nodig:

  • Een wit of lichtgekleurd T-shirt in je vaders maat
  • Papier en kleurpotloden
  • Tekenpapier
  • Textielverfstiften
  • Strijkijzer en strijkplank
  • Een oude theedoek
  • Oude kranten of kliederzeil voor op tafel

Wat moet je doen:
1. Leg oude krant of een plastic tafelkleed op de tafel, zodat je niets vuil kunt maken. Doe zelf ook een schilderskiel, of een oud overhemd van je vader aan, zodat je kleren ook schoon blijven.

2. Teken met kleurpotloden een mooie tekening op tekenpapier.

3. Leg, als je dit gedaan hebt, het T-shirt zo glad mogelijk ernaast. Teken met de textielstiften de tekening die je gemaakt hebt, zo mooi mogelijk na op het T-shirt. Als het er iets anders uitziet dan op de tekening op papier geeft dat niks hoor! Als het maar een mooie tekening is. Probeer wel om geen vlekken te maken met de natte verf.

4. Het T-shirt is nu bijna klaar. De verf van de stiften moet alleen nog even drogen. Vraag of je moeder je hierbij wil helpen!

5. De oude theedoek moet over de strijkplank worden gelegd. Leg daarna voorzichtig het T-shirt met de tekening naar beneden op de theedoek. Laat mama het T-shirt voorzichtig op de achterkant strijken.

Papa, je bent een kei

Zoek een grote, zware kei. Beschilder hem met mooie kleuren. Schrijf er met een watervaste, dunne stift op: Papa, je bent een kei. Lak de kei af met vernis. Zo heeft papa een mooie steen om zijn papieren bij elkaar te houden.

Niet vergeten!

Pak een vierkant stukje hardboard of stevig karton (ongeveer A4-formaat). Plak er naast elkaar twee wasknijpers op. Zorg ervoor dat de afstand zo is, dat je er makkelijk een blaadje aan kunt bevestigen. Beschilder of beplak dit, zo mooi als je kunt. Bevestig aan de achterkant een koordje, waarmee papa zijn nieuwe memobord kan ophangen!

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 

     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder