Pasen

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...
Eieren, kuikentjes en lammetjes in overvloed. Het voorjaar zit in de lucht, een paar vrije dagen om lekker met familie door te brengen. Het is Pasen.  
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Voor wie niet (meer) precies weet waarom we eigenlijk Pasen vieren, verzamelden we veel achtergrondinformatie. We maken een uitstapje naar Zweden, waar met Pasen heksen rondvliegen. En we vertellen u alles over de symbolen die bij Pasen horen. Bijvoorbeeld over de eieren, de haas en niet te vergeten de Palmpaasstok.

Zelf een Palmpaasstok maken? Kijk dan eens hier voor tips. En er valt nog veel meer te knutselen met Pasen. We verzamelden de leukste knutsels voor u en uw kids. En niet te vergeten alles over het versieren van eieren en het verstoppen en zoeken van eieren. We helpen u ook met een Paaskaart.

Uw huis in Paassfeer? Kijk eens bij onze tips om de lente in huis te halen.

De Paasdagen op aangename wijze doorbrengen, is met VanHarte ook geen enkel probleem. U begint natuurlijk met het ultieme Paasontbijt, waarbij we u ook tips geven voor het Paasbest dekken van de tafel. Voor, tijdens en na het ontbijt kunt u kiezen uit heel veel eierspelletjes.

Wilt u weten wat voor Paasei u bent? Doe de VanHarte Paaseiquiz. En wie jarig is rond Pasen, geeft natuurlijk een Paasfeestje. We bedachten er één voor kids en één voor ukkies.

 

VanHarte wenst u alvast een Vrolijk Paasfeest!

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 

Introductie

Achtergronden

Aankleding

Activiteiten

Hapjes en Drankjes

     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder