Carnaval

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...

Vooral beneden de grote rivieren en in België begint in februari/maart het grote feesten. Dagenlange kroegentochten zonder onderbreking en even alle zorgen aan de kant. In 2005 op za. 5 t/m di. 8 februari

 
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


De aanloop tot dat grote feest begint al veel eerder. Op 11 november wordt bijvoorbeeld al Prins Carnaval gekozen. Wij spraken met Prins Jan IV van de Stoppelkaters over het Prins-zijn. Ook vroegen we President Bjorn van dezelfde vereniging hoe dat nou eigenlijk werkt in zo'n vereniging.

Naast deze personen op de voorgrond, werken er tientallen mensen keihard op de achtergrond. Vele vrijwilligers houden zich bezig met voorbereidingen op en het begeleiden van allerlei Carnavalsactiviteiten. Lees bijvoorbeeld eens het verslag van Joan om een indruk te krijgen.


Heeft u nog geen kostuum voor Carnaval? Dan wordt het tijd voor onze snelle verkleedtips. En lees ook wat Henk van Zon, eigenaar van Van Zon Feestartikelen, spot als trendy en hot.

 

Met de VanHarte FeestPlanner voor Carnaval heeft u een leidraad voor de voorbereiding op het Carnaval. De VanHarte Tip Top Tien voor Carnaval helpt u het feesten ongeschonden door te komen.

Bier is de traditionele Carnavalsdrank. Daarom verzamelden we ook nog een paar praktische anti-katertips voor u.

En we zochten voor u uit waar we dit feest eigenlijk aan te danken hebben. De oorsprong van het Carnaval ligt waarschijnlijk bij de oude Grieken.


Geen Carnaval zonder muziek. VanHarte sprak vorig jaar met Marcel Alberts van DweilorkestenNet. Wat is een dweilorkest, hoe is het om in een dweilorkest te spelen en waar moet u op letten bij het uitzoeken ervan?

 

Jarig in de Carnavalsperiode? Geef een Carnavalsfeest! We bedachten er één voor kids en één voor tieners.
 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 

Beginpagina

Achtergronden & Inspiratie

Tips & Planning

Aankleding

De Feestvierders

Carnavalfeest

Gerelateerde Feesten

     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder