Kerstmis

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...
Voor velen is ht decemberfeest wel Kerstmis. Gezellig samenzijn met familie en vrienden, lichtjes, lekker eten en wellicht een uitje naar een Kerstmarkt. Bij VanHarte doet u volop inspiratie op voor dit warme familiefeest. Zo vindt u hier recepten, knutseltips, achtergronden en trends. Daarnaast helpen we u een handje bij het plannen van de feestelijkheden. Zodat u volop kunt genieten...  
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Natuurlijk verdiepten wij ons voor u in het Kerstfeest: hoe ontstond het en hoe wordt het elders gevierd? We verzamelden heel wat wetenswaardigheden over de BOOM en ook vonden we alles wat u altijd heeft willen weten over de Kerstman. Ook schreven wij voor u het kerstverhaal voor kinderen. Voor wie het ook allemaal niet meer zo precies weet, maar het wel graag aan zijn kinderen vertelt.

 

Heeft u in de zomer in een vrolijke bui uw hele familie- en vriendenkring bij u thuis uitgenodigd voor de Kerst? Geen nood! Bij VanHarte vindt u heel veel tips, suggesties en handreikingen die u helpen bij het voorbereiden van een warm en gezellig Kerstfeest. Om te beginnen is er de VanHarte Tip Top Tien voor Kerstfeesten. Tien praktische suggesties die u aandachtig zou moeten lezen voor u met de organisatie en voorbereiding start.

 

Om er zeker van te zijn dat u alles tijdig doet en niets vergeet, stelden we de VanHarte KerstFeestPlanner voor u op. Gebruik hem! Het bespaart u veel stress!

 

Eten en drinken zijn heel belangrijk bij een feest als Kerstmis. Met de Kooktips van VanHarte gaat u vol frisse moed van start. Verder doen we u suggesties voor thema's voor het Kerstdiner, verzamelden we recepten voor Kerstdrankjes en zoete hapjes bij de Kerstkoffie. Al dat lekkers verdient vanzelfsprekend een prachtig gedekte tafel en verfijnd gastheerschap. Hierover leest u alles bij VanHartes rubriek Kersttafeltje-dek-je.

 

Hoe u de tijd tussen de diners en brunches gezellig doorkomt, leest u in de rubrieken Cadeaus onder de boom en Actief met Kerst. En ook tijdens de periode voorafgaand aan Kerstmis zetten we aan het werk! Natuurlijk stuurt u uw vrienden en familie een prachtige, zelfgemaakte Kerstkaart. En verder krijgt u het druk met het in Kerstsfeer brengen van uw boom en woning. Wij geven u tips voor middagen knutselplezier onder het genot van stemmige Kerstklanken.

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 

Andere feesten in dit seizoen

 

 • Bouw een sneeuwpop: Kleed een sneeuwpop aan. Leuk voor de kids. (Engelstalig)
 • Pinkelotje: Zingen, kleuren, knutselen, dichten en puzzelen onder de kerstboom...
 • Lions Kerst Agentschap: oud, maar toch grappig. Een 'Postbus 51'- spotje met
  een waarschuwing tegen kerstpsychose
  en Kerst-survivaltip.
 • Meer kerst links
 • NIEUW! Stuur deze kerst een
  videogroet, eenvoudig om te maken
  en heel erg leuk om te ontvangen! En.. maak zelf kans op een video/webcam!

     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder