Kersttrends

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...

Wilt u helemaal modieus en trendy uit de hoek komen? Lees eerst hieronder what's hot & what's not voor Kerst.

Wie helpt ons aan informatie over de nieuwste trends?
.

 
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Strak

De trend in wonen dit jaar is minimalistisch en strak. Hierbij denken we aan veel gebruikte kubistische vormen en staalaccenten zoals roestvrij staal en aluminium. Wat betreft de kleuren in huis voert grijs gecombineerd met sprekende kleuren, zoals paars, de boventoon.

Zilver

Dé trend voor de Kerst dit jaar is dan ook zilver en aluminium met allerlei kleuren paars. Ook helder of paars gekleurd glas is hiermee goed te combineren. Door wat verschillende theelichtjes en windstolpen krijgt u al gauw het beoogde effect.

Duizend-en-een-nacht

Nu is het natuurlijk niet zo dat u gelijk al uw oude meubels en Kerstspulletjes maar de deur uit moet doen! Want ook de oude Kerstversieringen kunt u nog héél goed gebruiken. Er is namelijk ook nog een andere trend.die van 'duizend-en-een-nacht'.

Bij deze trend kunt u gebruikmaken van de oosterse kleuren goud, rood, geel en bruin. Deze kleuren geven een zeer warme uitstraling. Kijk dus eerst wat u nog kunt met uw oude spullen, voordat u de tuincentra bestormt! Dit scheelt een hoop geld en vooral een hoop ergernis volgend jaar. Want.de trends zijn elk jaar weer anders.

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 

NIEUW! Stuur deze kerst een
videogroet, eenvoudig om te maken
en heel erg leuk om te ontvangen! En.. maak zelf kans op een video/webcam!

     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder