Waterfeest in de praktijk


Niets is zo leerzaam als de praktijk, en VanHarte vindt dat iedereen mag profiteren van de ervaringen van andere bezoekers. Zo helpen we elkaar een handje! Op deze pagina vindt u daarom alle relevante praktijkverhalen die tot nu toe zijn ingezonden.

Zeemeermin met verrassing

Sandra: “Toen onze dochter vijf jaar werd, was ze stapelgek op de Kleine Zeemeermin. Ik heb daarom van kippengaas en crêpepapier een zeemeermin gemaakt die met haar handen op een rotsblok leunde. Er zat een luikje in dat je open kon doen. Hierin had ik een grote bak met appels staan. Je bent er wel even mee bezig, maar de reacties waren het meer dan waard. Ze is inmiddels dertien jaar en heeft het er soms nog over.”

Waterestafette

Ch. van Esch: “Verdeel de kinderen in twee kampen en speel waterestafette. Dit zijn allerlei spelletjes met water, bv kinderen zuigen water op uit een teiltje, rennen naar de andere kant en vullen een flesje. Men lost elkaar af tot de fles het eerste vol is. Dit kan op allerlei manieren variëren: hinkelen, kruiwagen, op elkaars rug e.d. Volle emmertjes water worden doorgegeven over het hoofd, …”

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen