Wat voor een ei bent u? Resultaten


VanHarte is er na gedegen wetenschappelijk onderzoek achter gekomen wat de criteria zijn voor een echt Paasei. We hebben dan ook een quiz voor u samengesteld waarmee te peilen is of u een zachtgekookt, een halfzacht of een echt hardgekookt Paasei bent. Aarzel niet en test uzelf!  

U heeft de meeste A’s gescoord

We hopen niet dat we uw droom verstoren, maar…de Paashaas bestaat niet! Het kan ook zo zijn dat het Paasfeest u op uw lijf is geschreven. Geniet ervan. Maar als we eerlijk zijn…we vinden u wel onder de categorie zachtgekookt Paasei vallen. Sorry…

U heeft de meeste B’s gescoord

Best lekker zo’n extra dagje vrij van de baas. U benut deze dagen dan ook om gezellige en leuke dingen te doen met uw gezin. Put uw gezin alleen niet uit door ze overal heen te slepen. We zijn ervan overtuigd dat het het belangrijkst voor u is om samen met uw gezin te zijn. Toch een beetje een halfzacht gekookt eitje dus.

U heeft de meeste C’s gescoord

U bent per definitie een hardgekookt Paasei…Misschien zou u beter twee dagen in bed kunnen blijven! De Paasdagen zijn niet aan u besteedt. De gezelligheid en traditie zeggen u niets. Om er toch wat van te maken, zou u er aan kunnen denken om een bioscoopje te pikken met uw vrienden.

Vrolijk Pasen!

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen