Volwassenfeesten


Hier verzamelen we alle mogelijke tips voor het organiseren van een feest voor volwassenen. Of het nu gaat om een vijftigste verjaardag, een bruiloft, vrijgezellenfeest, 12,5-jarig huwelijk of een afscheidsfeest voor iemand die met pensioen gaat. Wij zijn voortdurend op zoek naar de leukste plaatsen, mensen en benodigdheden voor een fantastisch feest.

We beginnen met een antwoord op de vraag: wat doen we met de kids? Een feest voor volwassenen is pas echt leuk, als ook de kinderen zich vermaken. Organiseert u een groot feest en wilt u er zeker van zijn dat ook de jongere gasten een perfecte dag hebben, klop dan eens aan bij Alles Kids (zowel voor particulieren als voor bedrijven).

VanHarte sprak met Desiree McGrail, eigenaresse van Alles Kids en raakte onder de indruk van het enthousiasme, de creativiteit en de mogelijkheden. Alles Kids houdt groepen kinderen van elke grootte en in elke leeftijdscategorie op feestelijke wijze bezig. Hiervoor kan Alles Kids putten uit een enorme database met artiesten en entertainers. “Geef me drie trefwoorden en ik verzin een superfeest”, vertelde Desiree ons. “De artiesten die ik voor u kan boeken zijn stuk voor stuk vakmensen die garant staan voor een onvergetelijk kinderfeest.”

Gaat u een feest organiseren of bent u uitgenodigd? Een bezoekje aan de site omgangsvormen kan u voor misstappen en blunders behoeden. De site van Caroline Rozendael staat boordevol tips over hoe u zich in allerlei situaties ‘hoort’ te gedragen.

TIP: Ziet u op tegen de organisatie en/of uitvoering van een feestelijke gebeurtenis? In het VanHarte Register bevinden zich vele bedrijven die u kunnen ondersteunen met één of meerdere taken… Kijk in het Vanharte register.

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen