Vliegerfeest in de praktijk


Niets is zo leerzaam als de praktijk, en VanHarte vindt dat iedereen mag profiteren van de ervaringen van andere bezoekers. Zo helpen we elkaar een handje! Op deze pagina vindt u daarom alle relevante praktijkverhalen die tot nu toe zijn ingezonden.

 

Lekker uitwaaien

Marion: “Toen Sander zeven werd, hebben we een vliegerfeestje gegeven. Uiteraard hebben we vliegeruitnodigingen gemaakt, door van vouwblaadjes vliegertjes te knippen en deze met een stukje cellofaan ertussen op het kaartje te plakken. Een staart met strikken maakte het compleet.

 

Bij de vliegerwinkel in Halle (Gelderland) kocht ik voor elk kind een vliegerpakket. Dit bestaat uit een plastic tas met vliegerpatroon en een klos met vliegertouw. Op de tas staat een handleiding. De kinderen knipten de onderdelen uit en knutselden de vlieger volgens de handleiding in elkaar. Uiteraard hielpen mijn dochter en ik mee, want het was nog best lastig hier en daar. Met watervaste stift mochten ze hun eigen vlieger versieren en toen iedereen klaar was, zijn ze in het weiland naast ons huis de vliegers gaan oplaten. Ze vonden het fantastisch en hadden eigenlijk helemaal geen tijd om te eten of drinken…”

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen