VanHarte tips voor thuis


Wat doe je zo’n hele avond als je iets anders wilt dan televisiekijken? Hieronder een aantal suggesties, met voor elk wat wils.

Ideeën voor een rustige Oudjaarsavond thuis
  • Ga lekker koken met een stel vrienden en eet het gezellig op.
  • Liefhebbers van spelletjes hoeven zich sowieso niet te vervelen. Zorg dat u ook een spel hebt dat nog niet zo bekend is.
  • Voor een groep vriendinnen: als u na middernacht nog uitgaat, kunt u de avond doorbrengen met uitgebreid optutten. Neem een uitgebreid bad. Help elkaar met maskertjes, make-up en haar. Maak een groepsfoto voordat iedereen de deur uitgaat.
  • Voor de nostalgieliefhebbers onder u. Gedurende het jaar komt het er vaak niet van. Zorg dat u een paar fotoalbums in huis hebt. En dat u alle rolletjes van het afgelopen jaar hebt ontwikkeld. Ga samen aan de eettafel zitten en maak een album van het afgelopen jaar. Haal herinneringen op en schrijf tekstjes bij de foto’s.
  • Voor de liefhebbers van verhalen: herstel een oude gewoonte in ere. Hou een voorleesavond. Iedereen neemt een favoriet boek mee en leest een verhaal of passage voor.
  • Experimenteer met het mixen van cocktails. Zorg voor voldoende cocktailshakers en sterke dranken. Wat zal het zijn…. Een Tequila Sunrise of een Virgin* Strawberry Daiquiri. Zet swingende muziek op en genieten maar. Hou het gezellig, zorg dat u niet ziek wordt! Voor (Engelstalige) recepten, bezoekt u bijvoorbeeld deze website

Voor meer Oud & Nieuw-tips leest u de VanHarte Tip Top Tien voor Oud & Nieuw.

Wij wensen u heel veel plezier!

*De aanduiding “Virgin” of “Mocktail” betekent dat de cocktail geen alcohol bevat.

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen