VanHarte Tip Top Tien voor Abraham en Sarah


Bijna 50 of bereikt iemand in uw omgeving binnenkort deze magische leeftijd? Met de VanHarte Tip Top Tien voor Abraham en Sarah maakt u een goede start bij het organiseren van een (verrassings)feest. VanHarte Tip Top Tien voor Abraham en Sarah

 

(tien gouden tips voor een geslaagde 50ste verjaardag) 

 

1. Lees en bookmark deze site

U zult vele pagina’s op VanHarte vinden over dit onderwerp. Daarnaast heeft het VanHarte FeestForum een speciale rubriek over Abraham en Sarah. Kom regelmatig langs om te zien wat feestend Nederland zoal bezighoudt.

 

2. Begin op tijd met de voorbereiding

Beter wat tijd over dan te moeten haasten. Dit geldt ook voor de inkopen. Maak ook een lijst benodigdheden en koop vroegtijdig in. Zo komt u niet op het laatste moment voor ongewenste verrassingen te staan.

 

3. Maak een planning, maar plan niet te krap

Een té strak programma voor de feestdag geeft veel stress. Er gaat sneller iets mis en dat kan de sfeer alleen maar verpesten. 

 

4. Doe het niet alleen

Vraag vrienden en/of familie te helpen met de voorbereidingen. Zo bent u op het feestje zelf niet volledig uitgeblust en kunt u volop mee doen aan het feestgedruis.

 

5. Hou rekening met het feestvarken

Organiseert u een surprise party? Hou rekening met de jarige. Er zijn werkelijk mensen die een Sarah voor hun deur of hun gezicht door de hele stad verspreid écht niet leuk vinden! 

 

6. Overweeg een thema

Weet u dat de jarige geen prijs stelt op een Abraham of Sarah in zijn tuin, overweeg dan om een themafeest te organiseren. Vooral thema’s die te maken hebben met een bepaald tijdvak (de 50-er, 60-er, 70-er jaren) lenen zich uitstekend voor een 50ste verjaardag.

 

7. Doe een laatste check

Stem, indien nodig, een paar dagen van tevoren met de catering en het zalenverhuurbedrijf alles af. Zo bent u er zeker van dat alles op de juiste tijd op de juiste plaats is.

 

8. Maak het u gemakkelijk

Wilt u het feest beslist thuis organiseren, dan is het handig een zelfbedieningssysteem op te zetten. Zet bijvoorbeeld een thuistap neer en serveer  alle drankjes en hapjes op een mooi gedekte dis. Bijkomend voordeel is dat u geen ‘statisch zitfeest’ krijgt. Iedereen loopt rond en raakt automatisch met anderen in gesprek.

 

9. Hou het geheim

Laat eventuele bevestigingen van de uitnodigingen voor een surprise party niet aankomen op het huisadres van de jarige!

 

10. Geniet! 

U hoeft zich nergens zorgen over te maken, want u bent goed voorbereid.

 

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen