VanHarte Tip Top Tien in de praktijk


Niets is leerzamer dan uw eigen ervaringen. Op de tweede plaats komen de ervaringen van een ander. Op deze pagina verzamelen we bloopers, succesverhalen en al het andere dat het publiceren waard is. Uw verhalen horen we daarom graag!

Op het verkeerde been

Irene: “Wij hebben mijn schoonzus goed te pakken gehad met haar vrijgezellenfeest! Zij heeft van tevoren steeds geroepen dat we niets hoefden te organiseren, dat samen stappen al leuk was, niets speciaals dus. Nou, dat heeft ze geweten. Wij hebben op vrijdagavond bij een vriendin thuis een spelletjesavond gehouden. Ze moest onder meer tussen het spelen door hele flauwe opdrachten uitvoeren. Wij deden ondertussen net alsof er een stripper zou komen (steeds naar buiten kijken, elkaar begrijpend aankijken, op de klok kijken et cetera, zonder het hardop te zeggen).

Om ± 10.00 uur belde een vriend op, zogenaamd ‘de stripper’, dat hij niet kon komen. Hier waren wij allemaal zo teleurgesteld over dat onze hele avond verpest was en wij naar huis wilden en het een andere keer wel over zouden doen. Een voor een dropen wij af en mijn schoonzus was erg gepikeerd dat wij ons daardoor op de kop lieten zitten (“het is zo toch ook gezellig”…). Wat zij niet wist, is dat wij de volgende ochtend om 07.00 uur op de stoep stonden om haar met de Thalys mee te nemen voor een trip naar Parijs.

Met 1 overnachting erbij hebben wij de supertoerist uitgehangen (Eiffeltoren, Arc de T. Mont M.). Zo hebben wij dus de lol gehad om haar er vrijdags goed in te laten stinken én samen met haar een fantastisch weekend in Parijs gehad! Het heeft overigens wel even geduurd voordat zij het ons had vergeven van de vrijdag. Ze was behoorlijk kwaad op ons.”

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen