VanHarte HuwelijksFeest-Planner voor De Laatste Dagen


Goed, alles is geregeld. De grote dag is bijna daar. Uw organisatievermogen, creatieve geest en formidabele planning hebben u op dit punt gebracht. U kunt gaan ontspannen en achterover leunen��.. toch ??!!

Wij raden u zeker aan te ontspannen. Uw gedegen voorbereiding heeft er ook toe geleid dat u zich nu een ontspannen houding kunt permitteren. Het zal uw gemoedsrust, schoonheid en plezier op de dag zelf zeker ten goede komen. Op uw lauweren rusten gaat echter wat ver. Het zou enorm jammer zijn als u op het laatste moment belangrijke steken laat vallen. Zeker na alle tijd en aandacht die u hebt ge�nvesteerd.�

VanHarte helpt u graag met een aantal tips. Speciaal voor de laatste dagen en de dag zelf. Deze laatste geheugensteuntjes zijn gericht op het ultieme doel: een prachtige dag. Met u en uw partner als stralend middelpunt. Met de Vanharte Huwelijksplanner voor De Laatste Dagen kan het aftellen beginnen!

4-2 dagen voor de bruiloft

Check de laatste zakenCheck alleen die zaken die u de laatste week niet heeft gecheckt. Dit kan te maken hebben met de lokatie, catering of bloemen bijvoorbeeld. Zie ook de Vanharte huwelijksplanners 1 en 2 (in ontwikkeling. red.).
Vier het vrijgezellenfeestMocht dit nog niet gebeurd zijn, dan zou dit in de laatste dagen voor het huwelijk kunnen plaatsvinden. De dag voor het huwelijk is niet echt een aanrader.
Rij de RouteRij zelf ook nog even de route die gereden moet worden naar de feestlokatie, zodat uw gasten niet worden verrast door� omleidingen die niet op de routebeschrijving staan.
Bereid uw speeches voorAls u speeches en bedankwoordjes hebt gepland, denk hier over na en bereid u geestelijk voor. Schrijf steekwoorden op een spiekbriefje indien u een geheugensteuntje nodig hebt.
Praat met de ceremoniemanagerNeem nog een keer rustig het programma van de dag door met de ceremoniemanager.
Zorg goed voor uzelfOntspan u nog even lekker met bijvoorbeeld een manicure, pedicure of andere schoonheidsbehandeling. Pak een zonnebank. Ga op tijd naar bed en eet gezond.

1 dag voor de bruiloft

Pak uw spullen 1: items voor de dag zelf– ringen
– bedankjes voor gasten
– cadeau voor uw partner
– kleingeld
– paraplu
– panty’s/kousen/extra ondergoed
– make-up/kam & borstel
– speeches/spiekbriefjes
Pak uw spullen 2: huwelijksreis en huwelijksnacht– pak uw koffers
– leg uw tickets & paspoorten klaar
Hang uw kleding klaarVergeet niet de accessoires erbij te leggen
Onspan uDoe wat u prettig vindt. Slaap lekker uit, ga gezellig uit eten, naar de sauna, met een video op de bank. En� op tijd naar bed.

De Grote Dag

Verzorg uw uiterlijkU zult de hele dag in het middelpunt staan. Goede uiterlijke verzorging geeft zowel bruid als bruidegom zelfvertrouwen. Roep hiervoor de hulp in van een specialist, zoals een kapper en/of schoonheidsspecialiste.
Neem alles meeZie het lijstje bij ‘Pak uw spullen 1’
Geniet van deze geweldige dagHet is zover! Deze dag komt maar 1 keer. Geniet en maak plezier !

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen