Trouwen


Voor uw grote dag kunt u nooit te veel informatie hebben. Daarom vindt u hieronder een aanvulling op de uitgebreide informatie die u bij VanHarte vindt over de organisatie van uw huwelijk.

  • Trouwen – Liesbeth Bakker & Peter de Vries, ISBN 90-6564-253-6

Een boek vol praktische tips voor elk aanstaande bruidspaar. Van de toptien van nummers die bij huwelijksfeesten worden gedraaid tot een recept voor een bruidstaart en tips voor het kiezen van je kleding, de trouwlokatie en de huwelijksreis.

  • Trouwen in zeven ‘Nederlandse’ culturen – Sylvia Pessireron, ISBN 90-8029-783-6 

Een leuk boekje om in de stemming te komen. De schrijfster heeft Antillianen, Chinezen, Indonesiërs, Marokkanen, Nederlanders, Surinamers en Turken gevraagd naar hun tradities rondom het huwelijk.

  • De Ceremoniemeester – Elisabeth Mollema, ISBN 90-6291-957-X 
Klein boekje over het organisatorische aspect van het trouwen. Met tips over o.a. het diner, de speeches, de stoet en het vrijgezellenfeest
  • Trouwetiquette – Elisabeth Mollema, ISBN 90-5501-418-4  
Dezelfde schrijfster heeft ook ‘De Ceremoniemeester’ op haar naam staan. In dit boekje beschrijft Elisabeth hoe het allemaal hoort en wat nu wel en niet mag bij het ‘officiële’ trouwen.
  • Anders Trouwen – F. van den Berg, ISBN 90-5501-561-X 

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen