Topmodel feestje


We gaan van gewone schoolmeiden prachtige fotomodellen maken, en het resultaat op een professionele manier vastleggen. Vooraf bespreken we met elkaar wat voor kleding, accessoires, make-up en poses we gaan gebruiken. We maken leuke groepsfoto’s, maar ook solo/duo shots, en als we klaar zijn, heeft iedereen foto’s waarop ze echt trots kunnen zijn. Zo maken we de droom om een echt fotomodel te worden werkelijkheid!

We beginnen met het bespreken van de fotoshoot aan de hand van een draaiboek. Terwijl de meisjes zich klaar maken, veranderen we de woonkamer naar een fotostudio met studiolampen en coulissen. Zo sparen we veel tijd en gedoe door niet naar een echte fotostudio te gaan; en de resultaten zijn niet minder!

De fotoshoot zelf duurt 1 tot 1.5 uur, samen met de voorbereidingen zijn we ongeveer 2 uur bezig. Dus de jarige heeft nog voldoende tijd over van haar feestje om de kadootjes uit te pakken, en de kaarsjes uit te blazen op de verjaardagstaart.

En als niet iedereen het even leuk vindt om voor de camera te poseren? Het gaat er vooral om om een feest te hebben en lol te maken, en dit zullen ook de meest verlegen modelletjes snel ontdekken. Niets moet, iedereen doet wat ze leuk vindt, de resulterende foto’s worden voor iedereen een leuke verrassing!

Voor verdere informatie ga naar: www.agibodewes.nl

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen