Tien Tekenen van verliefdheid


Hoe komt u erachter dat iemand verliefd op u is. Waar kan u het aan zien of horen? Deze vragen zijn zo oud als de liefde. De antwoorden zijn niet zo simpel. Wij hebben Tien Tekenen op een rij gezet.

Blozen, trillende handen en een stralend uiterlijk

1) Blozen

Een klassieker. Best wel vervelend als u die tomaatrode kleur vertoont. Ziet u dat iemand in uw nabijheid veel kleurt, is dit een duidelijke aanwijzing.

2) Trillende handen

Zelfde categorie als blozen.

3) Stralend uiterlijk

Mensen die verliefd zijn, zien er meestal heel stralend en goed uit. Alsof er binnenin ze een lichtje schijnt.

Fluiten, excuses en veel interesse

4) Fluiten en zingen

Ook het humeur knapt op van een stevige verliefdheid. Loopt iemand veel te fluiten en te zingen en doet hij of zij dit normaal gesproken niet. Misschien dat ze een loterij gewonnen hebben. Of ze zijn verliefd.

5) Excuses voor contact

Iemand die verliefd is wil praten en contact met het object van zijn liefde. Wil iemand steeds met u praten ook wanneer er geen echte reden voor is. U hebt mogelijk een bewonderaar!

6) Veel interesse

Stelt iemand veel vragen over u? Over uw hobby’s, uw weekend of zelfs uw burgerlijke staat. Mogelijk mag iemand u gewoon. Het kan ook op een romantische belangstelling duiden.

Uitgaan, vrienden, cadeaus en hulp

7) Een avondje uit

Iemand die u vraagt wat mee te gaan drinken of iets anders gezelligs te doen, kan gewoon vriendschappelijke bedoelingen hebben. Statistisch gezien is de kans op romantische interesse in u groot.

8) Uw vrienden

Worden uw vrienden benaderd met vragen over u? U hebt waarschijnlijk te maken met een wat verlegen bewonderaar.

9) Cadeautjes en attenties

Krijgt u kleine attenties zonder enige aanleiding van iemand? Een artikel over iets waar u over hebt gesproken bijvoorbeeld.

10) Behulpzaam

Is iemand zeer genegen u met alles te helpen? Zeker op het werk kan dit een goede manier zijn om er achter te komen.

Vertoont iemand minstens vijf van deze gedragingen is de kans dat hij of zij verliefd op u wel heel groot. Zeker als ze dit gedrag normaliter niet vertonen. Wilt u het echt zeker weten? Vraag het of wees open over uw eigen gevoelens. Succes!

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen