Themafeesten voor kids


Op deze paginas vindt u een groeiende verzameling themafeesten. Al rondkijkend komt u vast en zeker op ideeën voor uw eigen kinderfeest. Wij houden ons natuurlijk altijd aanbevolen voor aanvullingen op en uitwerkingen van bestaande en nieuwe themafeesten. 

Voor elk themafeest kunt u in principe dezelfde hapjes, drankjes en spelletjes gebruiken. Een kleine aanpassing is vaak al voldoende om ze binnen het thema te laten passen. Zo maakt u van het simpele en alom bekende spelletje ‘Ezeltje Prik’ in een handomdraai: ‘Dinosaurusje Prik’ of ‘Zet de hoed op de Cowboy’. Hetzelfde geldt voor de hapjes en drankjes. 

Een ander kleurtje limonade, een andere vorm koekjes en het gebruik van vlaggetjes en servetjes kunnen verrassende resultaten opleveren. De schappen van supermarkt en snoepwinkel liggen boordevol snoep en koek in alle soorten, vormen en maten. Met wat fantasie vindt u hier vast en zeker lekkernijen die bij uw thema passen.

En natuurlijk zijn er ook heel veel leuke boeken te vinden waarin themafeestjes worden uitgewerkt. Neem dus snel een kijkje in onze boekenkast. Hieronder vindt u een overzicht van de themafeestjes die we totnogtoe hebben uitgewerkt. De leeftijden die erboven staan, vormen slechts een indicatie. Denk ook eens aan het combineren van thema’s: ridders en prinsessen, pippi en piraten of cowboys en indianen.

VanHarte heeft overigens ook een rubriek Themafeestjes voor Tieners en Themafeestjes voor Peuters.  

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen