Spionnenfeest in de praktijk


Niets is zo leerzaam als de praktijk, en VanHarte vindt dat iedereen mag profiteren van de ervaringen van andere bezoekers. Zo helpen we elkaar een handje! Op deze pagina vindt u daarom alle relevante praktijkverhalen die tot nu toe zijn ingezonden.

Spionnen in opleiding

H. : “Voor de achtste verjaardag van onze zoon heb ik, 2 weken geleden, naar het idee van de VanHarte-site een Spionnenfeest georganiseerd. Het kostte wel enige voorbereiding, maar het was een succes. Ze kregen een speurderspaspoort (op de computer gemaakt) dat ze zelf moesten invullen en waarin ik allerlei opdrachten had staan. Deze moesten in tweetallen worden uitgevoerd. Vooral de gipsafdruk van hun hand maken, vonden ze leuk. Een spelletje dat helemaal insloeg was wc-rollen wikkelen. Je hebt dan meteen ook veel papier voor de vuurkorf. We sloten de middag af met een vuur in de vuurkorf, waarbij alle bewijzen van de geheime bijeenkomst werden vernietigd. Het was inmiddels donker buiten en jongens van deze leeftijd zijn helemaal weg van vuurtje stoken. Ik had nog veertig enveloppen liggen met allerlei opdrachtjes. Daar zijn we niet meer aan toe gekomen. Dus de middag was goed gevuld.”

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen