Spelletjes en andere activiteiten


Spelletjes en andere activiteiten vormen vaak het leeuwendeel van een kinderfeestje thuis. Ziet u hier als een berg tegenop, omdat u de vechtende kinderen al over de grond ziet rollen? Of omdat u gewoon niet zo handig bent? Geen nood!

VanHarte stelde speciaal voor u twee handige lijsten met tips op. Allereerst de VanHarte Tip Top Tien voor Spelletjes en knutsels waarin u kunt lezen waar u op moet letten als u een ‘ouderwets’ kinderfeest thuis organiseert. Ten tweede is er de Tip Top Tien voor Verkleden en schminken. Hier vindt u alles wat u weten moet voor u kinderen gaat verkleden en/of schminken.

Gelukkig hebben zich meer mensen gebogen over de ideale samenstelling van een activiteitenprogramma op een kinderfeest. Zo ontwikkelde Marianne de Valck de Schijf van Vijf. Wij vatten het principe voor u samen en geven u een paar voorbeelden voor het toepassen van dit simpele, maar zeer bruikbare principe. Een apart ‘hoofdstuk’ is gewijd aan het inzetten van spelletjes voor het stroomlijnen van uw kinderfeest.

Ook verzamelen we de meest originele tips voor spelletjes en andere activiteiten die we van VanHarte-bezoekers ontvangen. Deze spelletjes hebben we voor uw gemak in een aantal categorieen ondergebracht:

En we doorzoeken regelmatig internet naar handige sites op dit vlak. De gevonden sites vindt u onderaan deze pagina.

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen