Spannende Vrijgezellen: Erotisch dineren, Private Dancer


Zonder een waardeoordeel uit te spreken, denken we dat een erotisch getinte vrijgezellendag, risico’s met zich meebrengt. Overdenk en overleg uitvoerig voor u besluit een stripper in te huren of een erotische show te bezoeken. Als u er zeker van bent dat beide partijen geen problemen hebben met een ‘spannend’ vrijgezellenfeest, dan vindt u hier tips voor de uitvoering.

Erotisch dineren

Nadja: “Wij hebben met tien meiden erotisch gegeten in Rotterdam bij Ramblas. Je wordt door een playboy erotisch bediend en ook het eten heeft een erotische vorm. Je kunt ook een stripper inhuren en een video laten maken van de hele avond. Het was echt waanzinnig! Daarna mag je ook nog gratis in de mega-discotheek (met vijf zalen) die tot laat in de avond open is. Ook voor heren is er voldoende te zien, zij worden namelijk bediend door een bunny.”

Private Dancer

Martin: “Onze dames zijn naar de Private Dancer in Eindhoven geweest. ‘Entertainvol’, hoewel het soms TE ver gaat. De dames vonden wel de moeite waard, ze vertelden dat het bij de heren ook in de smaak zou vallen (? red.). Het eten was uitstekend, en stond in het teken van ‘erotische specialiteiten’.”

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen