Romantisch inpakken en weggeven 1


Voor Valentijnsdag wilt u uw geliefde natuurlijk net dat beetje extra geven. Hieronder allereerst de beschrijving voor een romantisch omhulsel van uw met zorg uitgezochte cadeau

Een fluwelen hart

Benodigdheden:

  • stevig knutselkarton
  • papier
  • rood fluweel
  • potlood
  • schaar
  • textiellijm
  • breed afplakband

Stap 1

Vouw het blad papier dubbel. Teken vervolgens vanaf de vouwlijn de helft van een hart. Knip uit en vouw open. Op deze manier heeft u een hart dat aan beide zijden identiek is.

Stap 2

Gebruik het papieren hart als mal. Neem het hart twee maal op het karton over (maak het voor het deksel twee millimeter groter) en knip of snij uit. Meet de omtrek van het hart en teken van deze lengte een lijn op het karton. Bepaal hoe hoog u de doos wilt hebben. Dit is de breedte. Doe dit nogmaals voor het deksel. Maak de hoogte van het deksel de helft van de hoogte van de doos. Knip de stroken uit en vouw ze op de helft doormidden.

Stap 3

Plak aan een lange zijde van de strook karton de helft van het afplakband. Werk nu de strook langs het hart. Doe ditzelfde met de deksel van de doos.

Stap 4

Leg de deksel en de doos op de binnenkant van de fluwelen stof en teken de contouren over met een potlood of pen. Knip uit. Knip ook de stroken uit de stof met dezelfde maat die u per onderdeel heeft gebruikt. Vervolgens plakt u de stof met textiellijm op de delen waarvoor ze bestemd zijn. Uw fluwelen hart is nu klaar. Maak het eventueel nog af door er een mooi lint omheen te knopen!

TIP: Op dit inpakidee kunt u natuurlijk naar hartenlust verder borduren. U kunt de doos volplakken met poëziehttp://www.vanharte.nl/wp-content/uploads/Images of http://www.vanharte.nl/wp-content/uploads/Images van de lievelingsstrip van uw geliefde. Hoe dan ook, u heeft er zorg aan besteed. En niets is mooier dan een persoonlijk cadeau van iemand die van je houdt.

Meer Romantisch inpakken >> 1 2 3

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen