Pippi-feest: Pippi-piratenfeest, Pippi op school


Niets is leerzamer dan uw eigen ervaringen. Op de tweede plaats komen de ervaringen van een ander. Op deze pagina verzamelen we bloopers, succesverhalen en al het andere dat het publiceren waard is. Uw verhalen horen we daarom graag!

Pippi-piratenfeest

Birgitta: Omdat er ook jongens op het feest van onze dochter kwamen, hebben wij een Pippi-piratenfeest gehouden. Op de uitnodiging heb ik ‘je mág verkleed komen’ geschreven. Alle jongens kwamen als piraat verkleed, en de meisjes als Pippi. Mijn man was verkleed als piratenhoofdman (de pappa van Pippi), compleet met wat vervaarlijke littekens, en ik als tante Pastellia. Verder wil ik jullie bedanken voor het Pippi-draaiboek. Ik heb er veel bruikbare tips uit gehaald.”

Pippi op school

Bianca: “Ik werk in het onderwijs. We hebben op school met de kinderboekenweek een Pippi-feest gehouden. We hadden een groot bed en daar lag Pippi op te slapen. De kinderen mochten haar wakker maken en ze deelde chocolademunten (in oktober goed verkrijgbaar) uit en las een verhaal voor. Daarna hebben we met de leerlingen op zijn Pippi’s pannenkoeken gegeten.”

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen