Muziek in de praktijk


Niets is leerzamer dan uw eigen ervaringen. Op de tweede plaats komen de ervaringen van een ander. Op deze pagina verzamelen we bloopers, succesverhalen en al het andere dat het publiceren waard is. Uw verhalen horen we daarom graag!

 

Tranentrekker

Ans: “From this moment – Shania Twain is heel geschikt bij het burgerlijk huwelijk. Amigos para siempre – Sara Brightman & Jose Carreras is een echte tranentrekker.”

 

Tu

Ellen: “Een heel mooi lied voor een bruiloft is het Spaanse nummer “Tu” van Mecano.”

 

Muziektip

Yvonne: “Bij een bruiloft van vrienden zou de muziek door de ceremoniemeester worden afgespeeld op een draagbare cd-speler. Helaas kwam hij vast te zitten in het verkeer, waardoor wel de cd-speler, maar hij zelf niet op tijd kwam. Iemand anders heeft het toen overgenomen, maar er werden wel de verkeerde songs op het verkeerde moment afgespeeld. Het was handiger geweest als zij een cd hadden gebrand met daarop de liedjes in de goede volgorde, zodat je ook niet meer hoeft te rommelen met cd’s. Misschien is het ook slim de cd-speler al een dag van tevoren naar de locatie te brengen.”

 

Om bij te trouwen (Christel)

Mijn muziektips voor de bruiloft:

 

“From this moment on” van Shania Twain
“All my life” van KC & Jojo
“This is the moment” van Rene Froger

 

Mooie binnenkomer

Arien: “‘When you say nothing at all’ van Ronan Keating is ook een heel erg mooi nummer om te draaien als het bruidspaar binnenkomt. Dit nummer werd tijdens de huwelijksplechtigheid van vrienden van ons gedraaid. Misschien nog een tip: ‘Ik heb je lief’ van Paul de Leeuw.”

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen