Lokaties 1


In deze rubriek komen onze aanbevelingen voor lokaties en andere mogelijkheden om u bruiloft of x-jarige huwelijksfeest te vieren. 

Een vorstelijk huwelijk

Een vorstelijke locatie voor uw huwelijk is Kasteel Huis Bergh aan de rand van ‘s-Heerenberg. Dit imposante stamslot van de heren, en later graven, Van den Bergh, bestaat vanaf de 13de eeuw en is één van de grootste kastelen van Nederland.

Zo kunt u uw gasten bijvoorbeeld ontvangen bij de gezellige open haard in de grote kasteelhal of in de mystieke, middeleeuwse kasteelkelder. Het diner laat u serveren onder het goedkeurende oog van Habsburgse vorsten in de sfeervolle Habsburgerzaal.

Het 18de-eeuwse parkbos ‘de Plantage’ dat rond het kasteel ligt, is de ideale entourage voor een schitterende bruidsreportage. Zelfs een huwelijksbootje in de gracht rondom het kasteel, ontbreekt niet.

Kortom, Huis Bergh biedt volop mogelijkheden om uw huwelijksdag op uw zeer persoonlijke wijze in te vullen. De medewerkers van Huis Bergh denken hierbij graag met u mee.

12,5 jarige bruiloft

Netty: “Onlangs waren wij 12.5 jaar getrouwd. Omdat de familie en vriendenkring bestaat uit gezinnen met kinderen tussen de 3 en 13 jaar moesten wij iets anders dan een feest. Wij hebben bij de Snelle Vliet een arrangement laten verzorgen.

TIP: de afspreekplek voor de bus is niet thuis (want dan staat uw huis op zijn kop met lege koffiekopjes) maar bij het restaurant waar u ‘s avonds gaat eten.

De bus vertrok om half negen, waarna bij aankomst in het Dolfinarium koffie en gebak stonden te wachten. Hierna konden wij vrij het park in tot half een, voor de lunch. Daarna weer ter vrije besteding en om half vier afgesproken bij de speeltuin zodat de kinderen zich nog even konden uitleven.

Om half 5 vertrok de bus naar huis terug. Bij het restaurant aangekomen hadden wij een juffrouw geregeld die voor de kinderen zou zorgen zodat de ouders ook even rustig konden eten. De juffrouw heeft met de kinderen gegeten en daarna ging zij in het open veld en bos spelen. Wij hadden gezorgd voor voetballen, tennisrackets, enz. Om negen uur was het feest ten einde. Dit verliep als een trein en iedereen was zeer tevreden.”

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen