Paastafeltje dek je!

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...
Pasen is de gelegenheid bij uitstek voor gezellig ontbijten of brunchen. We hebben wat ideetjes voor u verzameld om de tafel net even dat knusse beetje extra te geven.  
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


De tips

1. Neem een mooi wit (damasten) tafelkleed als basis voor uw mooi gedekte tafel. Kies hierbij vrolijk gekleurde servetten om het voorjaarsgevoel te benadrukken.

2. Biedt allerlei verschillende, lekkere broodjes aan in een grote broodmand. Vergeet hierbij het paasbrood natuurlijk niet.

3. Zet een grote kan vers geperst sinaasappelsap en lekker koele melk op tafel. Zet er tevens een lekkere grote pot Paasthee bij.

4. Om de tafel wat sfeervoller te dekken, presenteert u de niet in de verpakking en de zoetigheden niet in de potten. Serveer vleeswaren op een schaal met wat zuur, zoals augurkjes en Amsterdamse uitjes. Leg er kleine vorkjes bij om de vleeswaren te kunnen pakken. De zoetigheden doet u in gezellige kleine schaaltjes met een lepeltje erbij.

5. Natuurlijk mogen de eieren niet ontbreken, maar dat spreekt voor zich. Laat de kinderen de eieren beschilderen en versieren. Presenteer ze op tafel in mooie eierdopjes, met eiermutsjes op of gebruik bagels als standaard voor uw eieren.

6. Versier de tafel verder met voorjaarsbloemen. Bijvoorbeeld vrolijke potjes met bloemen.

7. Brand kleine kaarsjes in de vorm van eitjes of eierschalen met waxinelichtjes erin.

8. Om uw kinderen bezig te houden tijdens het Paasontbijt kunt u allerlei Paasspelletjes spelen. Ook leuk voor volwassenen! Gebruik leuke Paaskleurplaten als placemat en leg kleurtjes klaar.

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 

Introductie

Achtergronden

Aankleding

Activiteiten

Hapjes en Drankjes

 • Deel uw nieuwe lentestart dit jaar met
  anderen en verras een gezin ergens op de
  wereld met het allermooiste Paasgeschenk.
  Geef een arm gezin hoop in de vorm van
  een donzig, wollig of pluizig begin van
  nieuw leven!
     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder