Kabouterfeest in de praktijk


Niets is zo leerzaam als de praktijk, en VanHarte vindt dat iedereen mag profiteren van de ervaringen van andere bezoekers. Zo helpen we elkaar een handje! Op deze pagina vindt u daarom alle relevante praktijkverhalen die tot nu toe zijn ingezonden.

Kabouter Plop

Elisa : “Ik heb een kabouterfeest georganiseerd voor de vijfde verjaardag van m’n dochtertje. Muziek en de videofilm van kabouter Plop mogen natuurlijk op zo’n feestje niet ontbreken. Wij hadden geen gebak, maar petitfourtjes (kaboutergebakjes). Als traktatie kun je bij de banketbakker kabouter Plopjes laten maken van eiwitschuim. Ook vinden kleuters het leuk om een kabouterspeurtocht te doen met een knapzakje op de schouder (rode zakdoek, bamboestok en kleine etenswaren).”

Kabouterpret

Carin : “Toen onze dochter Chantal vijf jaar werd, heb ik ook een kabouterfeest gegeven. We hebben van Krimpie Dimpie een hanger gemaakt. Ik had ze van tevoren getekend, zodat de kinderen ze enkel hoefden in te kleuren. Het krimpen in de oven is zo gebeurd en ze vonden het net toveren. Zo hebben ze ook meteen iets leuks mee naar huis.”

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen