Introductie


Op 14 februari is het Valentijnsdag, een ‘dag met een gouden randje’. Een dag om uw liefde (anoniem) te verklaren aan iemand die u in stilte bemint. Maar ook om uw partner opnieuw te laten merken hoeveel hij of zij voor u betekent. Of zelfs om ‘bijzondere’ vrienden te tonen hoeveel hun vriendschap u waard is.

Om te beginnen zochten we voor u uit waar we deze romantische traditie aan danken en welke symbolen er onlosmakelijk mee verbonden zijn. Verder geven we een overzicht van de tekenen van verliefdheid. Dit kan u al aardig op weg helpen. Samen met de Valentijn-checklist staat u helemaal sterk.
Vervolgens een aantal voor/ tijdens/na tips voor die o zo belangrijke eerste date. Ook voor ‘ervaren’ bezoekers hebben we tip voor een romantische invulling. Verras uw geliefde op originele wijze en kook een heerlijk Valentijnsdiner waarbij u een romantisch ingepakt cadeau geeft.
En als het erg goed verloopt, bent u waarschijnlijk blij dat u onze adviezen heeft gelezen voor de kunst van het kussen. Heeft u adviezen voor ons, dan kunt u het kwijt in de Valentijnsrubriek op het VanHarte FeestForum
Speciaal voor tieners: het superromantische Valentijnsfeest. Voor iedereen die op of rond 14 februari jarig is.
In onze rubriek ‘Geïnspireerd voor en door liefde‘ vindt u een overzicht van muziek, films en internetlinks die allemaal op één doel gericht zijn: maak van de Liefde een Feest.
Liefdevolle lektuur:
– Alles voor de liefde
– De Flirt Coach, Peta Heskell
– Waarom mannen en vrouwen met hun lichaam zeggen
– Verhalen van lust en liefde, de Boer
– Dating, Nienke Oosterbaan
Verras je geliefde met een videogroet!
Makkelijk te maken met bijna iedere smartphone..

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen