Op 14 februari is het Valentijnsdag, een ‘dag met een gouden randje’. Een dag om uw liefde (anoniem) te verklaren aan iemand die u in stilte bemint. Maar ook om uw partner opnieuw te laten merken hoeveel hij of zij voor u betekent. Of zelfs om ‘bijzondere’ vrienden te tonen hoeveel hun vriendschap u waard is.

 

 

Om te beginnen zochten we voor u uit waar we deze romantische traditie aan danken en welke symbolen er onlosmakelijk mee verbonden zijn. Verder geven we een overzicht van de tekenen van verliefdheid. Dit kan u al aardig op weg helpen. Samen met de Valentijn-checklist staat u helemaal sterk.

 

Vervolgens een aantal voor/ tijdens/na tips voor die o zo belangrijke eerste date. Ook voor ‘ervaren’ bezoekers hebben we tip voor een romantische invulling. Verras uw geliefde op originele wijze en kook een heerlijk Valentijnsdiner waarbij u een romantisch ingepakt cadeau geeft.

 

En als het erg goed verloopt, bent u waarschijnlijk blij dat u onze adviezen heeft gelezen voor de kunst van het kussen. Heeft u adviezen voor ons, dan kunt u het kwijt in de Valentijnsrubriek op het VanHarte FeestForum

 

Speciaal voor tieners: het superromantische Valentijnsfeest. Voor iedereen die op of rond 14 februari jarig is.

 

In onze rubriek ‘Geïnspireerd voor en door liefde‘ vindt u een overzicht van muziek, films en internetlinks die allemaal op één doel gericht zijn: maak van de Liefde een Feest.

 

Liefdevolle lektuur:

Alles voor de liefdebr Alles voor de liefde

 

De Flirt CoachbrPeta Heskell De Flirt Coach, Peta Heskell

Waarom mannen en vrouwen met hun lichaam zeggen wat ze eigenlijk niet willen vertellenbrB. Pease Waarom mannen en vrouwen met hun lichaam zeggen

Verhalen van lust en liefdebrde Boer Verhalen van lust en liefde, de Boer

DatingbrNienke Oosterbaan Dating, Nienke Oosterbaan

 

 

 

NIEUW! Verras je geliefde met een videogroet!