Hightech Hoogstandjes


Tja, we leven in de 21ste eeuw. De hightech hoogstandjes vliegen ons om de oren. Is uw eigen kleine uitvinder jarig, dan is hij vast blij met onderstaande traktaties.

 

Auto’s

Hilde: “Beplak een doosje rozijnen met gekleurd papier en laat aan de bovenkant in het midden een trapezevorm uitsteken. Teken hierop met zwarte stift raampjes en deuren. Voor en achter een satéprikker door het doosje en daar 4 ronde, zachte dropjes op prikken als wieltjes. Op het dak kan eventueel nog een berichtje worden geschreven. Een dienblad (of een rechthoekig plaat karton) met zwart papier beplakken en daar met zilverstift een autoweg op tekenen. Zet de auto’s op de weg of prik ze vast met een satéprikker.”

 

Mobiele Fristi-telefoon (foto)

Deze originele traktatie is gemaakt van een pakje drinkyoghurt. De drukknopjes zijn stukjes foam. Een tevreden bezoeker: “Mijn zoon heeft vandaag getrakteerd op de telefoontjes van jullie site. Ik heb zoveel enthousiaste reacties gekregen dat ik het even wil melden. Elk kind kwam bellend de school uit, wat een heel leuk gezicht was. In ieder geval van harte bedankt!”

 

Horloges

Marjon: “Beplak doosjes met krentjes of Smarties met fel gekleurd inpakpapier. Knip rondjes (klokjes) uit die groter zijn dan het doosje en plak deze op de doosjes. Plak hier kleine ronde stickertjes op om de tijd aan te geven en schrijf hier eventueel cijfers in. Teken er wijzers op (zet de klok bijvoorbeeld op vijf uur voor een vijfjarige). Niet er een stukje elastiek aan zodat de kinderen hem echt kunnen dragen.”

 

Daniëlle: “Gebruik pijpenragers als horlogebandje.”

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen