Goed Gevuld: Geldbuidels/knikkerzakken/knapzakjes


Geldbuidels/knikkerzakken/knapzakjes: Ook van eenvoudige traktaties is iets heel bijzonders te maken. Niet voor niets is het spreekwoord: kleren maken de man. Hier vindt u variaties op het thema zakje vol…

Geldbuidels/knikkerzakken/knapzakjes

Geldbuidels (leuk bij een boevenfeest!)

Ina: “Maak van oude gordijnen geldbuidels en vul deze met geldbiscuits.”  Corina: “Spaar lege ijsbakjes (schatkistjes van Max om precies te zijn). Dus in de zomermaanden aan de slag! Vul de kistjes met bijvoorbeeld geldbiscuit en presenteer ze op een piratenschip.”

Bep: “Maak buideltjes van jutestof (later te gebruiken als knikkerzak). Borduur of verf de naam erop van het kind en vul elke buidel met centjes van koek, drop of winegum. Sluiten met een koordje met daaraan een kaartje van de jarige job of jet met boodschap en eventueel foto. Deel ze uit vanuit een ‘schatkist’ (een schoenendoos bekleed met aluminiumfolie dat u er een beetje gekreukt op plakt. Maak het zwart (oud) met wat zwarte schoenpoets en wrijf dit goed uit.”

Knikkerzakken (leuk bij een knikkerfeest!)

A. Molendijk: “Maak van restjes stof met leuke motiefjes erop knikkerzakken, haak een koordje en vul ze met kauwgomballen.” 

Knapzakken

Bep: “Vul kinderzakdoekjes of leuke geblokte lapjes met een handvol Nibbits. Knoop het lapje dicht met een touwtje en knoop dat vervolgens aan een stokje, een soepstengel of zoethout.”

Deborah: “Stop al die kleine knapzakjes in één hele grote knapzak…”

Geke: “Versier de zakjes met afbeeldingen die je er met T-shirt transfer papier opstrijkt.”

Meer Goed Gevuld >> 1 2 3 4 5

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen