Buiten de deur in de praktijk 3


Wij horen graag alles over uw ervaringen met kinderfeestjes buiten de deur. Wat ging er mis, wat was fantastisch? Uit de verhalen die we tot nog toe ontvingen, blijkt in elk geval al één ding: kastelen spreken tot de verbeelding!

 

De dierentuin van de andere kant bekeken

Liesbeth: “Mijn zoon vierde zijn achtste verjaardag met een rondleiding achter de schermen van Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Naast een rondleiding kregen ze ook een portie frietjes met mayonaise, wat drinken en een ijsje toe. De jarige kreeg een presentje en we hadden de hele dag toegang tot de dierentuin. Hoogtepunt van de rondleiding was het vasthouden van een (wurg)slang! Andere wensen kunnen ter plekke worden besproken. De gasten kwamen om 9.25 uur komen en werden om 15.00 uur weer thuis afgeleverd. En toch zeiden ze tegen half drie: Gaan we nu al naar huis?”

 

De Kuip

Marian: “Volgens mijn zoon en zijn tienjarige gasten was de rondleiding door het voetbalstadion van Feyenoord het gaafste feest van hun leven!”

 

Feestkasteel

Margaret: “Toen onze dochter Michelle vorig jaar zes jaar werd, zijn we naar een toneelvoorstelling in kasteel Doorwerth geweest. Eén persoon beeldde met allerlei verschillende hoedjes steeds een andere persoon uit. Na afloop mocht Michelle op de foto met zo’n hoed op, wat ze natuurlijk helemaal te gek vond. Na de voorstelling mochten we het kasteel bezichtigen. Toen we uit het kasteel kwamen, hebben we in de kasteeltuin nog wat gedronken en zijn toen weer naar huis gegaan. Bij verschillende kastelen in Nederland wordt dit soort toneelvoorstellingen georganiseerd.”

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen