Buiten de deur in de praktijk 1


Wij horen graag alles over uw ervaringen met kinderfeestjes buiten de deur. Wat ging er mis, wat was fantastisch? Uit de verhalen die we tot nog toe ontvingen, blijkt in elk geval al één ding: kastelen spreken tot de verbeelding!

 

Piratenboot

Michel: “Wij hebben de vijfde verjaardag van mijn zoon op een piratenboot in Loosdrecht gevierd. Een groot feest, ook voor de meisjes. De piratenboot is een giga-springkussen en de kinderen worden door een ‘echte’ zeerover flink bezig gehouden. Tussendoor waren er pannenkoeken en onbeperkt ijsjes! Maar denk maar niet dat ze daar tijd voor hebben.”

 

Die pet past ons allemaal

Angelina: “Ik heb voor de vijfde verjaardag van mijn zoontje het plaatselijke politiebureau gebeld met de vraag of we een rondleiding konden krijgen. De agent werkte hier graag aan mee. Het is de bedoeling dat de kinderen verkleed als boeven bij ons thuis komen. Na de taart en cadeautjes krijgen ze een zwarte ballon om hun been en handboeien om (ideaal om de groep compleet te houden). Vervolgens vertrekken we te voet naar het bureau. Hier staat een agent klaar om de cel, politie-auto, politiemotor en nog veel meer te laten zien.”

 

Diverse tips


Saskia: “Een paar tips voor feestjes buiten de deur die we hebben uitgeprobeerd met onze dochters:

 

  • Een kabouterfeest op een kinderboerderij (ponyrijden op de kabouterpony, koekjes bakken, cavia’s voeren, kleuren en nog veel meer).
  • Een bezoek aan het theater of museum. Vorig jaar zijn we naar museum “de dubbelde palmboom” in Delfshaven geweest, waar toen een tentoonstelling was over “zwarte piet op zolder”. Zeer geslaagd, met diverse opdrachten en speurtocht.
  • Bakkertje spelen bij de bakker, knutselfeestjes op knutselzolders, klauteren in een klimparadijs en de overbekende zwemfeestjes.”
  • Vanharte

    Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

    Recente artikelen