Vrijgezellenfeesten

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...

vrij·ge·´zel·len·avond (de ~ (m.))

1 avond vóór iemands huwelijksfeest waarop hij of zij met vrienden, maar zonder de aanstaande bruid(egom) uitgaat
2 voor alleenstaanden georganiseerde avond

(bron: website Vandale)

 
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Wie gaat trouwen neemt afscheid van zijn of haar leven als vrijgezel. In deze rubriek vindt u alle informatie die u nodig heeft om van een vrijgezellenfeest een onvergetelijk succes te maken. Begin echter niet aan de organisatie voor u de VanHarte Tip Top Tien voor Vrijgezellenfeesten heeft gelezen.

Hierna bent u klaar voor het echte werk. Wat voor soort feest wordt het. We verdeelden de feesten onder in een aantal thema's, van sportief of ontspannen tot cultureel en reislustig.

Ook verzamelen we spelsuggesties voor een vrijgezellenavond thuis of als begin van een avond buiten de deur en tips voor het aankleden van de feestvierders. Tenslotte leest u alles over andere feesten rondom de bruiloft. Van 'bridal shower' tot 'wedding breakfeast'.


TIP: Er zijn bedrijven genoeg die een vrijgezellenfeest leuk kunnen invullen. Neus eens rond in het VanHarte FeestRegister voor lokaties, activiteiten, organisatiebureaus en andere feestgerelateerde bedrijven in uw woonplaats of regio.

VanHarte FeestRegister (Volwassenen)

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 

 

     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder