Kadotips van Vanharte

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...
Op zoek naar een origineel kado? Het team van Vanharte helpt je nu met een gratis dienst die je gaat helpen bij het zoeken naar een origineel kado  
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Kadotips

Of het nu gaat om een kado voor Sinterklaas, een kerst geschenk, een presentje voor Valentijn of gewoon een kado om je partner mee te verrassen, met Kadofeest vind je het . Het unieke is dat het kado bij jou in de buurt te koop is. Zo kun je heerlijk rondkijken in de etalages van een aantal winkels in de buurt.

Als je op Kadofeest inlogt zie je meteen de Kadozoeker. Hier vul je in of je zoekt voor een man of voor een vrouw, hoe oud hij of zij is en hoeveel je wilt uitgeven. Vergeet niet je eigen (bestaande) postcode in te vullen, dan zoekt de kadozoeker eerst bij winkels in jouw eigen buurt. Als je vervolgens op verder drukt krijg je nog een paar vragen. Je hoeft deze niet in te vullen, maar als je het wel doet krijg je beter passende tips. De kadozoeker vraagt de gelegenheid (bijv. een verjaardag of Valentijn), wat de gelukkige voor lifestyle heeft en wat zijn of haar hobbies of intresses zijn. Vervolgens geeft Kadofeest je een overzicht van 20 cadeaus die je kunt kopen in je eigen buurt. Sommige van de producten kun je bestellen via het internet.

Welke winkels doen mee met Kadofeest?

Kadofeest is bedoeld om de consument te helpen aan een verrassend kado. Daarom doen vooral ook speciaalzaken mee. In het hele land zijn al meer dan 4000 winkels opgenomen in de zoeker en in het midden van het land is het aanbod ook al heel gevarieerd. In de rest van het land zijn vooral ketens opgenomen en is het aanbod daardoor iets beperkter. Het kan daarom zijn dat de kado suggesties niet helemaal voldoen aan de keuzen.Maar het aanbod groeit elke dag. Weet je zelf nog leuke winkels? Vertel hun over Kadofeest!. Of heb je zelf nog leuke kadotips? Laat het ons weten!

Zat er géén kadotip naar je zin bij? Misschien zul je deze éne verjaardag dan toch nog een kadobon moeten geven. Maar elke dag komen er nieuwe winkels en nieuwe kado suggesties bij. Dus kom beslist nog eens terug en steel de show met jouw kado!

Nog meer informatie en tips

Nog geen kado gevonden? Vanharte helpt je nu shoppen langs tal van webwinkels met leuke kado's. Kijk hier.

Wil je nooit meer een verjaardag, trouwdag of ander evenement vergeten? Kijk dan hier voor een verjaardagskalender. Deze hang je niet in het toilet, maar voer je gewoon in de computer in. Eenvoudig, handig en gratis.

 

 

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 
     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder