Cadeaus

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...

Wat voor kinderen geldt, geldt vaak nog meer voor volwassenen. Wat geef je iemand die alles al heeft? Hoe ontkom je aan de eeuwige boekenbon? Hier verzamelen we tips en ideeën voor cadeaus die niet snel worden vergeten. 

 
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Goede basis

Zorg ervoor dat de jarige zich bij het ontwaken al direct jarig voelt. Bestel een ontbijtservice of stel zelf een heerlijk ontbijt samen. De jarige zal u dankbaar zijn voor de goede ondergrond in zijn/haar maag, want er zijn nog genoeg verrassingen waar hij/zij die dag voor komt te staan!

Cd-terugblik

Kies voor elk levensjaar een karakteristiek nummer en zet deze nummers op volgorde op één of meer cd's Wordt iemand dertig, dan staan er dus dertig nummers op de cd('s). Maak een persoonlijk hoesje en voeg een boekje toe met uitleg bij de nummerkeuze.

Sarah of Abraham

Een traditioneel cadeau voor een 50-jarige is de speculaaspop van Sarah of Abraham. Te koop bij de banketbakker in geschenkverpakking. Leuker is het om er een persoonlijk tintje aan te geven door hem zelf te bakken. Op deze manier zou u de pop zelfs nog een beetje op de jarige laten lijken!

Cadeauboekjes

Bij cadeaushops koopt u grappige boekjes met als onderwerp Sarah of Abraham. Verder zijn er zoveel bedrukte spulletjes (glazen, pennen, certificaten...), dat u bijna niet weet te kiezen.

Persoonlijk album

Heeft u een nauwe band met de jarige? Stel dan een fotolijst of album samen met foto’s en eventueel bijschrift van de gebeurtenissen die u samen met deze persoon beleefde.

Verjaardagskalender

Wil je nooit meer een verjaardag, trouwdag of ander evenement vergeten? Kijk dan hier voor een verjaardagskalender. Deze hang je niet in het toilet, maar voer je gewoon in de computer in. Eenvoudig, handig en gratis.

 

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 
     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder