Tip Top Tien

 
           
 
Help ons Vanharte up to date te houden! Heb je een aanvulling, een opmerking of een idee voor deze pagina? Gebruik de link onderaan de pagina om het ons te laten weten...
Bij VanHarte werken wij heel hard om u zoveel mogelijk leuke en nuttige tips te geven bij de voorbereiding van uw huwelijk. Deze VanHarte Tip Top Tien voor Bruiloften is erop gericht om in iets meer dan één oogopslag de belangrijkste zaken op het netvlies te krijgen.  
     
     
   
 
U kijkt nu naar de oude pagina's van Vanharte. Vanharte is vernieuwd, en deze pagina's worden niet meer bijgehouden.
Klik hier om naar de vernieuwde Vanharte te gaan.


Een goede start voor de voorbereiding van uw huwelijk. Na deze tips kunt u aan de slag met de VanHarte HuwelijksFeestPlanners.


VanHarte Tip Top Tien voor Huwelijksfeesten

(tien gouden tips voor een onvergetelijke huwelijksdag) 


1. Bookmark deze website

Kom regelmatig terug. Wij verzamelen continu de leukste en meest nuttige tips, interessante links. Bezoek ook regelmatig het VanHarte FeestForum om te zien wat bezoekers zoal bezighoudt.

2. Bereid u voor

Bezoek trouwbeurzen en lees boeken, zie de VanHarte boekenkast.

3. Zorg voor uzelf

Op uw huwelijksdag wilt u er op uw best uitzien. Dit begint al ver voor de huwelijksdag met gezond leven, ontspanning zoeken en goed voor uzelf zorgen. Fit tijdens de voorbereiding voelt trouwens ook een stuk beter!

4. Trek uw eigen plan

Accepteer en waardeer de adviezen van familie en vrienden. Maar zorg ervoor dat het uw dag wordt. Dit geldt voor de lokatie, catering en muziek tot en met de gastenlijst.

5. Plan!

Gebruik onze VanHarte HuwelijksFeestPlanners. Zo weet u precies wat u wanneer moet doen en bent u er zeker van dat u niets vergeet!

6. Hou ruimte

Plan de dag zelf niet te strak. Alles loopt uit en u kunt beter ergens ontspannen op wachten dan gestresst aankomen. Uw ceremoniemanager kan u hierbij helpen.

7. Wees voorzichtig

Regel opties en leg niets definitief vast voor u de hele dag hebt ingevuld. Uit de praktijk blijkt dat bij de voorbereiding van een huwelijk nog veel wordt gewisseld en geschrapt. Bevestig of annuleer de opties op tijd.

8. Zorg voor uw administratie 

Bewaar alle correspondentie met leveranciers goed. Vraag ook zeker om schriftelijke bevestigingen van alle boekingen en afspraken.

9. Let op uw budget

Neem geen grote financiële risico's. Een bruiloftsverzekering draagt bij tot de algehele gemoedsrust.

10. Geniet!

Zorg dat u op de dag zelf geen grote taken meer te verrichten hebt. De VanHarte HuwelijksFeestPlanner voor de Laatste Dagen helpt u hierbij. Maak u niet druk en geniet van uw grote dag. U bent goed voorbereid!

 

 
 
 
     
 
Heeft u een leuke idee dat past bij deze pagina? Of juist een vraag of een opmerking? Help Vanharte.nl en laat het ons en de andere gebruikers weten: klik op de link onderaan de pagina....
Ben je juist op zoek naar meer informatie over bedrijven? Kijk dan op ons register(klik hier)!
 
   
   
   
 
 
     
     
 

VanHarte Kadozoeker!

Vul de gegevens in van de persoon waar je iets voor zoekt en de vanharte kadozoeker helpt je aan leuke ideeen...

        verder